Systane Hydration sau Hidratarea imediata a ochiului uscat. Stiri pharma - PaginaFarmacistilor.ro
  • Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Systane Hydration sau Hidratarea imediata a ochiului uscat

Systane Hydration sau Hidratarea imediata a ochiului uscat
16 Decembrie 2016 15:39

Ochiul uscat inseamna insuficienta lubrifierii si hidratarii suprafetei ochiului. Acest sindrom care afecteaza majoritatea persoanelor de peste 65 de ani, poate face dificila efectuarea anumitor activitati: cititul, lucrul la computer, scrisul, mersul pe bicicleta, condusul autovehiculului.

Exista pacienti care pot suferi de sindrom de ochi uscat din cauze de mediu sau stil de viata. Incidenta cazurilor de sindrom de ochi uscat creste de la 10% la 20% in timpul verii, când se abuzeaza de aerul conditionat la birou. De asemenea, folosirea terminalelor video este asociata cu o frecventa scazuta a clipitului si cu o rata crescuta a evaporarii lacrimale, iar fiecare dintre aceste situatii poate contribui la simptome de ochi uscat.

Aerul conditionat, prietenul ochiului uscat
Expunerea de lunga durata la aerul conditionat favorizeaza aparitia simptomelor de ochi uscat: senzatie de iritatie, uscaciune, inflamatie, oboseala. Din cauza aerului uscat, cantitatea si calitatea filmului lacrimal se schimba. Daca ochiul produce prea putine lacrimi sau lacrimi care se rup prea repede, inaintea impulsului de a clipi, incep sa se dezvolte zone uscate pe suprafata ochiului. Aceste zone pot face sa apara disconfortul ocular.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante, protectia suprafetei oculare
Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante (lacrimi artificiale cu HP-Guar si hialuronat de sodiu) ofera protectia de care ochii au nevoie pentru a vindeca zonele afectate, uscate.

Picaturile oftalmice sunt destinate ameliorarii simptomelor ochiului uscat: senzatiile de iritatie, arsura, uscaciune.

Systane Hydration ofera o protectie avansata zonelor uscate si le ajuta sa se vindece mai repede si mai usor.
Systane Hydration este un produs steril. Picaturile pot fi utilizate la nevoie pe durata intregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia si rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsa din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).
Systane Hydration este un dispozitiv medical care se poate elibera fara prescriptie medicala si este disponibil in farmacii.

Ref.:
1.Systane Hydration - Instructiuni de utilizare
2.www.systane.ro
[Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane – Gama completa]

2297 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.