Sanatatea ochilor incepe cu Systane Hydration. Stiri pharma - PaginaFarmacistilor.ro
  • Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Sanatatea ochilor incepe cu Systane Hydration

Sanatatea ochilor incepe cu Systane Hydration
06 Decembrie 2016 09:27

Sindromul de ochi uscat afecteaza milioane de oameni. Acesta poate sa apara daca nu sunt produse suficiente lacrimi, facand ochiul sa fie uscat si iritat. Desi femeile pot dezvolta aceasta afectiune din cauza schimbarilor hormonale provocate de varsta, si barbatii pot intampina aceleasi probleme.

Sindromul de ochi uscat poate fi cauzat de un numar mare de factori precum afectiuni medicale existente, varsta, anumite tipuri de medicamente, unele dintre cele mai frecvente cauze fiind atmosfera uscata si frigul.

Ochi uscati = Disconfort ocular
Frigul si atmosfera uscata sunt cauze ale simptomelor ochiului uscat. Lipsa umiditatii poate provoca evaporarea lacrimilor intr-un mod mai alert decat poate produce ochiul lacrimi. Daca lacrimile dispar (ele mentin ochii hidratati corect si confortabili), ochii incep sa se simta ucati si iritati.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante, eliberare de lunga durata
Preparat unic cu dubla actiune ce combina HP-Guar si hialuronat, Systane Hydration favorizeaza hidratarea si lubrifierea superioara a ochiului. Mentine ochii sanatoti si vederea clara.

Systane Hydration picaturi oftalmice lubrifiante este un produs steril. Picaturile pot fi utilizate la nevoie pe durata intregii zile pentru a ameliora simptomele ochiului uscat. De asemenea, Systane Hydration poate fi utilizat pentru a lubrifia si rehidrata lentilele de contact zilnice, sau pe cele cu utilizare extinsa din silicon hidrogel sau moi (hidrofilice).

Systane Hydration este un dispozitiv medical ce se poate elibera fara prescriptie medicala. Este disponibil in farmacii.

Ref.:
1.Systane Ultra - Instructiuni de utilizare
2.www.systane.ro
[Surse: Site, Prospect, Brief, Dosar Familia Systane – Gama completa]
SYS201610014

994 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.