• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Cum poate un program software sa creasca profitabilitatea farmaciilor?

Cum poate un program software sa creasca profitabilitatea farmaciilor?
18 Septembrie 2017 15:59

BizPharma, solutia informatica sigura si completa, este special conceputa sa raspunda cerintelor activitatii curente de gestiune a unei farmacii independente sau a unui lant de farmacii.

In sectorul farmaceutic, inovatia reprezinta motorul si baza dezvoltarii acestuia. Reinventarea functionarii farmaciilor prin adoptarea programelor informatice de ultima generatie reprezinta o solutie de crestere a profitabilitatii, odata ce realizam ca nu numai pacientii sunt beneficiarii acestora, ci si proprietarii care doresc sa isi dezvolte afacerea. Daca industria farma vrea sa fie profitabila si sa ramana competitiva, parteneriatul dintre farmacii si companiile din domeniul software este aproape o obligatie pentru cei dintai.

In acest context, in care mediul economic ofera tot mai multe provocari, Setrio vine in sprijinul farmaciilor cu BizPharma, o solutie informatica sigura si completa  care propune o abordare integrata si complexa a afacerii farmaciilor.

Ce avantaje aduce BizPharma?
Imaginati-va o farmacie care poate functiona non-stop, in care aprovizionarea are loc in timp real, fara blocaje si intarzieri datorate inventarului, fara pierderi de timp si uzura morala, cu pacienti si angajati mai multumiti. si care este profitabila.

Fie ca vorbim despre farmacii independente sau de lant, sunt o serie de avantaje-cheie pe care BizPharma le aduce acestora, prin automatizarea sau, dupa caz, centralizarea informatiei si a fluxurilor de lucru.

Concret, pentru orice farmacie BizPharma ofera automatizarea proceselor si fluxurilor de lucru si aduce valoare adaugata prin:

 • Preluarea facturilor direct de la furnizori
  Realizarea inventarului fara intreruperea vanzarilor – farmacia ramane deschisa, nu se pierd vanzari si pacienti, se reduc costurile prin automatizarea si acuratetea verificarilor
 • Sugestii de optimizare a vanzarilor prin recomandari automate - prioritizarea produselor din cadrul anumitor categorii in vederea recomandarii, in functie de marja si de data expirarii
 • Segmentarea bazei de pacienti in functie de istoric si de informatii personalizate
   

Mai multe detalii despre cum puteti implementa BizPharma pentru farmacii independente sunt disponibile la: http://www.setrio.ro/bizpharma-farmacii-independente/

In ceea ce priveste farmaciile de tip lant, solutia BizPharma HO ofera utilizatorilor garantia ca informatiile sunt centralizate intr-un singur loc. Aceasta se implementeaza la sediul central si are doua functii importante: stabilirea nomenclatoarelor unice utilizate de farmacii si centralizarea datelor operationale din toate farmaciile.

Cele doua functii asigura transmiterea in timp real a datelor intre sediul central si farmacii, eliminand operatiile de adaugare de produse noi, parteneri, promotii realizate in filiale.

Cum functioneaza BizPharma HO:
1. Nomenclatoare centralizate:

 • Produsele, partenerii si toate informatiile asociate sunt introduse intr-un singur loc
 • Actualizarile informatiilor furnizate de CNAS / CJAS sunt realizate doar la sediul central
 • Politica de preturi poate fi impusa de la sediul central
 • Strategiile de promovare si de crestere a vanzarilor sub forma de promotii sau carduri de fidelizare pot fi impuse si implementate de la sediu central

2. Centralizarea datelor operationale

 • Datele sunt stocate intr-un singur loc, pentru a putea rula centralizat rapoartele operationale sau manageriale
 • Datele sunt raportate centralizat catre Casele de Asigurari Judetene, sub forma de borderouri
 • Se pot transfera stocurile si documentele justificative intre gestiuni
 • Necesarul de comanda asistat se poate transfera intre farmacii si depozit

   

Pentru informatii detaliate despre controlul stocurilor, fidelizarea pacientilor, optimizarea achizitiilor, precum si cresterea vanzarilor oferite de BizPharma pentru farmacii vizitati: http://www.setrio.ro/bizpharma-module/
In prezent, solutia BizPharma este folosita cu succes de peste 11.700 de utilizatori, in peste 1.800 de puncte de lucru din intreaga tara.

Despre Setrio Soft
Fondat in anul 2004, Setrio este unul dintre cei mai importanti producatori de software si integratori de solutii IT, adresandu-se companiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul sanatatii. Printre aplicatiile software dezvoltate de Setrio de-a lungul timpului se numara BizPharma, GoPharma, BizMedica, BizDepozit, BizMobile.
Setrio sustine cresterea business-urilor din domeniul sanatatii prin dezvoltarea continua de aplicatii proprietare si prin implementarea de solutii IT viabile, performante. Solutiile dezvoltate de Setrio au peste 19.000 de utilizatori in intreaga tara si vizeaza producatori, distribuitori, medici si farmacii.
www.setrio.ro

1656 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate