• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Nomenclatorul unic de produse eficientizeaza activitatea farmaciilor - doar prin aplicatia DataKlas Pharmaceutical

 Nomenclatorul unic de produse eficientizeaza activitatea farmaciilor  - doar prin aplicatia DataKlas Pharmaceutical
20 Martie 2017 19:03

Farmaciile obtin o gestionare mai eficienta a activitatii cu ajutorul solutiilor specializate dezvoltate de High-Tech Systems & Software (HTSS). Aplicatia DataKlas Pharmaceutical pentru farmacii si lanturi de farmacii ofera toate functionalitatile necesare si parcurge toate fluxurile acestui business. DataKlas este singura aplicatie care detine nomenclator unic in farmacii la nivel national.

DataKlas permite administratorilor eficientizarea managementului comenzilor, vanzarilor si profitului in functie de categoriile produselor pe fiecare punct de lucru.

”In acest moment, nomenclatorul unic contine 38.000 de produse si este actualizat zilnic de catre o echipa specializata de farmacisti si beauty advisors. Specialistii, pe langa listarea caracteristicilor de baza (denumire, impachetare, pret), incadreaza aceste produse in ierarhii farmaceutice internationale (ATC) si asociaza fiecare produs unei <afectiuni>. Baza de date astfel creata reprezinta un instrument valoros in eliberarea prin recomandarea asociata a mai multor produse in interactiunea cu pacientii. Listarea tine cont si de diverse criterii selectate in functie de preferintele utilizatorilor (cum ar fi asocierea produselor in functie de actiunea terapeutica sau ordonarea produselor in functie de marja)”, a declarat Ana Gavrila, Pharma Unit Manager HTSS.

Asocierea produselor pe ierarhii permite realizarea unor campanii de promovare si promotii dedicate: cu vanzari sezoniere, pentru categorii diferite de pacienti, happy hour etc.

Aplicatia DataKlas Pharmaceutical este realizata din 2 module: Modulul Head Office, pentru configurari generale, politici comerciale si analiza la nivel de lant si Modulul Farmacii, care gestioneaza activitatea zilnica a farmaciilor cu toate procesele de lucru necesare.

Beneficiile utilizarii acestei aplicatii sunt reducerea costurilor, cresterea competitivitatii si a profitabilitatii.

“Am implementat aplicatia DataKlas Pharmaceutical oferita de HTSS la inceputul anului 2014, fiind a treia aplicatie pe care o folosesc in scopul gestionarii si configurarii stocurilor, dar si a activitatii zilnice a farmaciilor. Este prima aplicatie care nu da erori de stoc, permite aproape orice vizavi de modulul de politici comerciale – politici de discounturi, reduceri si promotii, iar partea de raportare operationala este vasta, a declarat Carmen Mihai, director dezvoltare IT Farmacia Prima.

Despre HTSS (www.htss.ro)

High-Tech Systems and Software (HTSS) este o companie IT cu perspective ambitioase de crestere, specializata in solutii software integrate. HTSS dezvolta si furnizeaza configuratii complexe in care aduce elemente inovative, care pot fi implementate on premises, in private sau public cloud.

Printre clientii companiei se afla: E-ON, Groupama, Vodafone, Ordinul Arhitectilor din Romania, Romcolor, Federatia Romana de Fotbal, Pro TV, GarantiBank, A&D Pharma dar si alti jucatori importanti din zona de healthcare: peste 2,500 de farmacii independente sau farmacii de lant, distribuitori si producatori farmaceutici dintre cei mai importanti din piata, clinici medicale si spitale, precum si doctori specialisti si medici de familie.

HTSS este o companie certificata ISO 9001 (asigurarea calitatii si procedurare), ISO 27001 (Securitate IT) si ISO 14001 (conservare economica si eficienta), acordând garantia calitatii, securitatii si a performantei produselor si serviciilor oferite clientilor.

 

4117 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate