• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

GoPharma: primul instrument digital in sprijinul industriei farma

 GoPharma: primul instrument digital in sprijinul industriei farma
25 August 2017 17:33

In era digitala, companiile din industria farmaceutica au inteles ca singura modalitate de a se dezvolta este sa functioneze rapid si precis, sa acopere o paleta cat mai diversificata de nevoi si sa aplice strategii cat mai orientate catre clienti.

Un exemplu concret prin care o solutie digitala poate optimiza rezultatele companiilor din domeniul farmaceutic este platforma GoPharma, dezvoltata de Setrio.

GoPharma este cel mai nou produs tehnologic dezvoltat pentru producatori, farmacii si companii de distributie si consta intr-o platforma online care faciliteaza inregistrarea si procesarea comenzilor de cumparare, precum si comunicarea intre farmacii, producatori si distribuitori. Platforma se adreseaza tuturor afacerilor din domeniul farmaceutic din Romania.

Farmaciile se pot inregistra gratuit, se pot conecta cu oricare dintre distribuitorii prezenti in platforma printr-o simpla cerere trimisa automat din prima pagina a platformei, pot verifica disponibilitatea produselor prin comanda de cautare, chiar daca nu sunt conectate cu furnizorii ce le distribuie, pot verifica produse si promotii, pot alege sa faca comenzi la orice ora, indiferent de programul distribuitorilor.

GoPharma ofera acces in timp real la intreaga gama de medicamente (originale si generice) si nu conditioneaza achizitionarea in volum mare a altor medicamente care sunt mai scumpe sau in suprastoc. in acelasi timp, platforma faciliteaza reducerea costurilor (resurse in timp si bani) legate de gestionarea comenzilor, administrarea stocurilor, datele de expirare, care au toate un impact puternic asupra costurilor finale pentru pacienti.

Platforma GoPharma ofera solutii inovatoare care creeaza conditiile si experientele necesare cresterii afacerii farmaciilor si distribuitorilor prin:

• Acces 24 de ore din 24 si posibilitatea ca utilizatorii sa trimita comenzi si sa urmareasca stadiul livrarii
• Cel mai rapid acces la produse in stoc, oferte si promotii continue si campanii de reduceri
• Controlul exact al datelor de expirare ale produselor
• Actualizarea usoara si simultana a ofertelor catre toti clientii

Mai mult, aderarea la platforma faciliteaza, de asemenea, pentru clientii sai operatiuni esentiale de gestionare a afacerii si a resurselor:

• Schimbul rapid de documente intre farmacii si distribuitori direct prin platforma online (contracte etc.)
• Acces la rapoartele privind istoricul achizitiilor si al achizitiilor
• intocmirea informatiilor financiare in propriile lor registre contabile (vanzari, facturi, plati)

Functiile GoPharma permit interconectarea cu programele software de administrare ale distribuitorilor si farmaciilor, astfel incat comenzile sa poata fi generate direct pentru programul software de administrare fara a accesa platforma online.

Lansata anul trecut, GoPharma are peste 3.000 de farmacii (puncte de lucru) active in platforma si peste 180.000 de comenzi inregistrate.

Succesul obtinut pana acum de platforma online GoPharma reprezinta urmarea fireasca a ritmului rapid in care are loc evolutia tehnologica generata de cerintele pietei farmaceutice aflata intr-o permanenta conectare la nou, pentru a oferi pacientilor servicii de calitate si beneficii pe termen lung.

Mai multe informatii pe www.setrio.ro

 

 

1107 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate