• Ai vreo informatie care ar putea fi utila comunitatii?

Congresul National de Farmacie

Congresul National de Farmacie
29 Septembrie 2016 17:16

Congresul National de Farmacie – editia a XVI- a, a carui tema este „Farmacia - centru al interdisciplinaritatii stiintelor vietii”, va avea loc in perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2016, la Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.

Manifestarea organizata de Societatea de stiinte Farmaceutice din Romania, Colegiul National al Farmacistilor si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila“ Bucuresti se desfasoara sub egida Federatiei Europene pentru stiinte Farmaceutice, Agentiei Nationale a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale, Academiei de stiinte Medicale, Ministerului Educatiei Nationale si a Ministerului Sanatatii.

In cele 4 zile de Congres, participantii au oportunitatea de a lua parte la conferinte, comunicari orale, prezentari e-poster si simpozioane, care acopera aspectele cele mai importante tematici in cercetarea din domeniul medicamentului: Design-ul medicamentului, sinteza, analiza, inovare; Plantele medicinale – actualitati in cercetarea si utilizarea terapeutica; Xenobiotice si biotice - evaluarea clinica si non-clinica a eficacitatii si sigurantei; Tehnologia farmaceutica - perspective in optimizarea formelor farmaceutice; Practica farmaceutica- aspecte legislative, ale managementului si marketingului farmaceutic, si ale tehnologiei informationale.

“Forumul stiintific suprem al farmacistilor, Congresul National, se constituie de fiecare data ca un imbold pentru o si mai mare dezvoltare a activitatilor cu specific farmaceutic, precum si a acelora cu care exista interrelatii, fie ca sunt stiinte fundamentale sau de profil. Doresc ca zilele congresului sa fie pentru colegii nostri un prilej de cunoastere profesionala a domeniilor abordate in cercetarile realizate la nivel national si international, posibilitatea de a intâlni specialisti recunoscuti pentru rezultatele obtinute si desigur, schimbul de informatii care sa duca la un nou orizont pentru perioada urmatoare.” Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa.

Informatii suplimentare, puteti gasi aici.

776 vizualizari
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate