Dischete demachiante - Blog - S.C. SPD STAR S.R.L. - PaginaFarmacistilor.ro
Dischete demachiante
3 Ianuarie 2011 15:49

Urmare a studiilor de piata realizate in anul 2010, reiese faptul ca trendul produselor parafarmaceutice existente atat in unitatile cu profil farma cat si in sectorul FMCG este orientat atat spre “private label” cat si spre largirea gamei de produse din care fac parte. In acest context, compania noastra a decis implementarea in portofoliul de produse a unui nou reper care face legatura dintre medical si cosmetic. Astfel, dischetele demachiante  XmedORGANIKA sunt unicele produse de acest fel fabricate in Romania. Pentru realizarea acestor produse SPD STAR s.r.l. a implementat cea mai noua tehnolgie de productie existenta la ora actuala, tehnologie care face parte din clasa “environement friendly”. Dischetele demachiante XmedORGANIKA sunt fabricate exclusiv din materii prime organice, certificate BIO. Aceste materii prime, la fel ca si cele utilizate la fabricarea vatei medicinale XmedORGANIKA provin din culturi de bumbac asupra carora nu s-au aplicat proceduri de ameliorare sau chimizare. Datorita tehnologiei folosite si a materiilor prime de cea mai inalta calitate, noul produs - dischetele demachiante  XmedORGANIKA - desi va face parte din categoria produselor “Premium” va avea pretul adaptat la conjunctura economica actuala. Unul din punctele forte ale noului produs este reprezentat de marginea “brodata” a dischetei. Acest tip de margine confera un plus de avantaje functionale:

  • in functie de presiunea exercitata stimuleaza capacitatea de absorbtie sau eliberare a lichidului emolient utilizat la demachiere;
  • capacitate marita de curatare a tenului;
  • in functie de emolientul folosit, capacitate de exfoliere.
  •  

 

Taguri: cosmetice, vata medicinala, bumbac, dischete demachiante
(1136 vizualizari)
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Despre mine

Categorii blog

Ultimele postari din bloguri

job FARMACIE

Caut loc de munca in farmaciile din Ploiesti, Bucuresti si imprejurimi pent...

19 Ianuarie 2012 14:33
ASISTENT FARMACIE-job

ASISTENT FARMACIE ANIII ,EXPERIENTA CA PRACTICANT CAUT JOB, MORENI,TARGOVIST...

28 Iunie 2011 14:32
INCHIRIERI DE CONCENTRATOARE DE OXIGEN

FIRMA IQ ERGOMED GR SRL INCHIRIAZA CONCENTRATOARE DE OXIGEN , DISTRIBUIE NEB...

15 Iunie 2011 17:27
ACTIVITATEA FIRMEI IQ ERGOMED

Profilul Companiei Cine suntem IQErgoMed a fost fondată &ic...

15 Iunie 2011 17:20
RECRUTARE Farmacist - SIBIU

Descrierea postului: Eliberarea medicamentelor si a retetelor compensate/g...

9 Iunie 2011 14:16