Intrebari frecvente

1. Ce pot face pe aceasta farmacie online?

Puteti achizitiona produsele dorite de catre dumneavoastra, beneficind de facilitati in modalitatea de plata. De asemenea puteti consulta promotiile si ofertele farmaciei respective.

2. Cum pot cumpara produsele afisate in farmacia online?

Pentru a putea cumpara produsele afisate de catre farmacie este necesar sa va creati un cont pentru a putea initia si finaliza o comanda. Va puteti inregistra accesand sectiunea Inregistrare si completand corect datele din formularul respectiv. Dupa ce contul dumneavoastra a fost creat puteti incarca produsele dorite in Cosul dumneavoastra de cumparaturi, alegeti modalitatea de plata si finalizati comanda.

3. Pot comanda produse din magazinul online oricand?

Da, puteti adauga, rezerva si comanda produsele dorite oricand doriti, deoarece pentru comenzile online magazinul este deschis non-stop.

Status-ul (evolutia) comenzii dumneavoastra il puteti accesa din contul pe care vi l-ati creat in sectiunea Istoricul comenzilor.

4. Cum platesc un produs pe care-l comand din magazinul dumneavoastra?

Aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

* Plata online prin serviciul MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta.Prin mobilpay card puteti plati cu carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club.

Aceasta modalitate de plata este sigura, comoda si usor de efectuat. In plus, nu va este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii si nici in cazul returului de bani.
Pentru a asigura deplina siguranta a tranzactiilor dumneavoastra, utilizam platforma securizata McAfee Secure.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

* Plata ramburs

Produsele comandate vor fi livrate prin curier sau prin posta. Taxa generata in urma acestui demers este calculta in functie de greutatea coletului si de destinatia acestuia, atunci cand optati pentru livrarea prin curier. atat livrarea prin colet, cat si livrarea prin posta presupun achitarea contravalorii coletului in momentul primirii coletului sau la oficiul postal. In interiorul coletului veti primi atat factura comenzii, cat si date referitoare la valabilitatea produselor comandate.

* Plata direct la sediul farmaciei

Aceasta modalitate de plata va ofera posibilitatea de a efectua o plata pe internet si de a merge si de a va ridica personal produsele comandate de la sediul companiei, in baza unul OP, a unui cod care se genereaza la efectuarea platii sau pe baza numelui si a datelor din CI.

5. Cum comand produsele online?

Va alegeti produsele care va intereseaza si apasati butonul de cumparare. Prudusele vor fi introduse in mod automat in cosul dumneavoastra de cumparaturi, unde veti putea modifica cantitatea comandata din produsul respectiv, puteti renunta la o parte din produsele selectate.
Dupa ce modificarile au fost efectuate, apasita butonul de trimitere al comenzii si din acest moment tot ce trebuie sa faceti este sa urmati instructiunile afisate pe pagina si sa completati campurile cu datele corecte.

6.Ce se intampla daca un produs nu este pe stoc?

In situatia in care unul sau mai multe dintre produsele pe care doriti sa le cumparati nu sunt pe stoc, dumneavoastra puteti efectua comanda, ulterior veti regasi in Istoricul comenzii statusul acestia (daca s-a finalizat comanda, daca este in asteptare sau daca a fost anulata).

7.Cum pot anula sau modifica o comanda deja lansata?

Pentru anularea sau modificarea unei comenzi va rugam sa ne contactati

Contact

  • SOS CONSTANTEI BL5, PARTER, CORBU, Constanta
  • Telefon: 0241757895