Cum cumpar

Aveti la dispozitie 3 modalitati de plata:

1. Plata online prin serviciul MobilPay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de maxima siguranta.Prin mobilpay card puteti plati cu carte de credit sau debit emisa sub una dintre siglele: Visa, Mastercard, Discover, American Express, JCB, Wright Express, Carte Blanche & Diner's Club.

Aceasta modalitate de plata este sigura, comoda si usor de efectuat. In plus, nu va este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii si nici in cazul returului de bani.

Pentru a asigura deplina siguranta a tranzactiilor dumneavoastra, utilizam platforma securizata McAfee Secure.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Mobilpay.ro . www.paginafarmacistilor.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Cum platiti cu cardul?

Pentru realizarea unei plati prin intermediul cardului dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.
Aici va trebui sa introduceti in formular numele detinatorului cardului, numarul cardului, cod securitate card si data expirarii (informatiile le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra). Apoi apasati 'Plateste'. In urmatorul pas veti fi rugat sa completati datele personale. Dupa apasarea butonului "Plateste" se va finaliza comanda si veti fi redirectionat catre site-ul nostru. Veti primi prin e-mail o confirmare a efectuarii platii.
Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

2. Plata ramburs

Produsele comandate vor fi livrate prin curier sau prin posta. Taxa generata in urma acestui demers este calculta in functie de greutatea coletului si de destinatia acestuia, atunci cand optati pentru livrarea prin curier. atat livrarea prin colet, cat si livrarea prin posta presupun achitarea contravalorii coletului in momentul primirii coletului sau la oficiul postal. In interiorul coletului veti primi atat factura comenzii, cat si date referitoare la valabilitatea produselor comandate.

Pentru produsele aflate pe stoc, termenul de livrare este ........, de la confirmarea comenzii.

3. Plata direct la sediul farmaciei

Aceasta modalitate de plata va ofera posibilitatea de a efectua o plata pe internet si de a merge si de a va ridica personal produsele comandate de la sediul companiei, in baza unul OP, a unui cod care se genereaza la efectuarea platii sau pe baza numelui si a datelor din CI.Termeni de confidentialitate:

- Datele dumneavoastra personale nu vor fi facute publice si nici nu vom abuza de acestea.
- Nu vom divulga datele dumneavoastra de contact si datele personale unei terte parti, decat daca este cerut prin lege.
- Veti primi numai e-mailurile noastre numai in urmatoarele 2 situatii:daca ati subscris la acestea si toate cele care contin date legate de comanda dumneavoastra. In situatia in care nu veti mai dori sa primiti informatiile noastre pe e-mail, va punem la dispozitie o modalitate foarte simpla de a va dezabona de la acest serviciu.

Contact

  • Str. Industriei nr 196 bl 33A parter, Braila, Braila
  • Telefon: 0239/641122