ACTIVITATEA FIRMEI IQ ERGOMED
15 Iunie 2011 17:20

 Profilul Companiei

 

Cine suntem

IQErgoMed a fost fondată în Grecia, de profesionişti cu o experienţă acumulată de-a lungul a mai bine de 20 de ani. Compania îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului cu produse medicale şi aparate de respiraţie destinate îngrijirii la domiciliu, precum şi în cel al proiectării şi echipării cabinetelor medicale, clinicilor particulare şi spitalelor de stat.

În 2010, conducerea companiei a decis extinderea activităţilor comerciale ale acesteia pe teritoriul Uniunii Europene şi mai precis în România, prin înfiinţarea IQ ErgoMed gr SRL cu sediul în Bucureşti.

Conducerea societăţii apreciază că:  A) importul de produse medicale provenind de la peste 70 de producători din întreaga lume, testate deja în clinici, spitale şi cabinete medicale din Grecia, B) aportul arhitecţilor şi inginerilor constructori specializaţi, cu o experienţă de mai bine de 25 de ani,  C) certificările ISO 9001:2008, ISO 13485 şi obţinerea autorizaţiei Ministerului Sănătăţii din România pentru activitatea de comerţ cu produse medicale constituie garanţii ale calităţii în proiectarea-construirea şi echiparea cabinetelor şi clinicilor pe bază de proiect la cheie, contribuind la satisfacerea nevoilor tot mai mari din sectorul privat de sănătate, din România.

 

Misiune

Obiectivul Societăţii IQ ERGOMED gr este satisfacerea deplină a nevoilor profesioniştilor din domeniul sănătăţii, precum şi ale pacienţilor acestora, la orice nivel şi sub toate aspectele. Mai precis, societatea:

·    Propune soluţii clientului după un studiu complet, în funcţie de nevoile fiecărei specialităţi în care-şi desfăşoară deja sau îşi va desfăşura activitatea medicală, fie cabinet, fie clinică.

·    Pune în practică studiul cu ajutorul partenerilor specializaţi în construcţii, renovări, extinderi, conform tuturor reglementărilor legale.

·    Selectează produsul cel mai potrivit în timp real, din showroom-ul de produse aflat la sediul societăţii, într-un mediu deosebit de primitor.

·    Furnizează întregul echipament necesar deservirii cabinetelor medicale, clinicilor sau, în funcţie de nevoile pacienţilor, asigură produsele de respiraţie necesare terapiei la domiciliu, la preţuri accesibile.

·    Oferă asistenţă post-vânzare.

·    Menţine stocul necesar de produse medicale astfel încât să satisfacă prompt orice solicitare.

Echipa noastră

Societatea noastră dispune de un personal angajat permanent, dar şi de colaboratori externi cu o vastă experienţă incluzând:  Ingineri arhitecţi, Ingineri constructori, Ingineri în biomedicină, Ingineri Service, Specialişti în IT. Suntem în măsură să garantăm finalizarea proiectelor la o înaltă calitate şi conform standardelor tehnologice.

(4376 vizualizari)
Lasa un comentariu:

Scrie mai jos comentariul tau. Acesta va fi moderat de administrator si apoi publicat.

La postarea comentariilor pe www.PaginaFarmacistilor.ro, te rugam sa utilizezi un limbaj civilizat si sa eviti atacurile off topic la adresa autorilor mesajelor. In cazul in care nu vei respecta aceste reguli, comentariile tale nu vor fi publicate.

  »  

* Campurile marcate cu steluta sunt obligatorii.

Despre mine

Arhiva blog

Ultimele postari din bloguri

job FARMACIE

Caut loc de munca in farmaciile din Ploiesti, Bucuresti si imprejurimi pent...

19 Ianuarie 2012 14:33
ASISTENT FARMACIE-job

ASISTENT FARMACIE ANIII ,EXPERIENTA CA PRACTICANT CAUT JOB, MORENI,TARGOVIST...

28 Iunie 2011 14:32
INCHIRIERI DE CONCENTRATOARE DE OXIGEN

FIRMA IQ ERGOMED GR SRL INCHIRIAZA CONCENTRATOARE DE OXIGEN , DISTRIBUIE NEB...

15 Iunie 2011 17:27
ACTIVITATEA FIRMEI IQ ERGOMED

Profilul Companiei Cine suntem IQErgoMed a fost fondată &ic...

15 Iunie 2011 17:20
RECRUTARE Farmacist - SIBIU

Descrierea postului: Eliberarea medicamentelor si a retetelor compensate/g...

9 Iunie 2011 14:16
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate