Contact

FARMACIA 3 LIVADA (OFICINA LOCALA)

Adresa: Str. Principala Nr. 345
Oradea, Judetul Bihor

Telefon: 0359/410.525

Program:
Luni: 09-14

FARMACIA 3 LIVADA (OFICINA LOCALA)
...de cand ne stim.

Prezentare farmacie

Farmacia 3 înseamnă tradiţie şi profesionalism în exercitarea meseriei de farmacist, cu respect faţă de pacienţi şi sănătatea acestora.
Existăm ca farmacie în Oradea de mai bine de 70 de ani şi funcţionăm sub numele de Farmacia 3 de mai bine de 50. Ca o consecinţă firească, în locaţiile Farmacia 3 găsiţi tot ceea ce vă aşteptaţi de la o farmacie “pur şi simplu”, dar cu un plus de consiliere de specialitate la cele mai înalte standarde de calitate, oferită de o echipă dedicată şi experimentată de profesionişti.
Mai mult, noutăţile în terapie şi prevenţie sunt demult o emblemă Farmacia 3. Acum, noutatea constă în alinierea la trendul organic – vă oferim în exclusivitate, produse cosmetice bio pentru adulţi şi copii de la cei mai exigenţi producători din Europa.
http://farmacia3.ro/
paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate