Despre noi

PaginaFarmacistilor.ro, comunitatea online a profesionistilor din domeniul farmaceutic

Comunitatea Farmacistilor din Romania

PaginaFarmacistilor.ro este singura platforma de comunicare online dedicata exclusiv farmacistilor si profesionistilor din domeniul farmaceutic, in cadrul careia acestia pot interactiona, pot schimba cunostinte si experienta in domeniu, pot adresa intrebari colegilor pe probleme legate de profesie si nu numai.

Comunitatea online a farmacistilor constituie o platforma de comunicare dinamica, interactiva, construita pentru a facilita accesul publicului nostru la informatii/stiri/articole de ultima ora din domeniu, la calendarul complet de evenimente farma, locuri de munca din Romania si din strainatate, reportaje si interviuri video de actualitate.

PaginaFarmacistilor.ro isi dedica misiunea crearii unui spatiu virtual care sa completeze activitatea profesionala a specialistilor din sfera farmaceutica punand la dispozitia acestora lista medicamentelor de pe piata, a codurilor ATC, dar si serviciu premium "Farmacia ta online".

Serviciul premium "Farmacia ta online" reprezinta reteta GRATUITA de prezentare a farmaciei tale pe internet. Astfel, farmacistii pot crea identitatea online a farmaciilor detinute, isi pot creste afacerea prin vizibilitate si prin vanzarea produselor comercializate pe internet (activand optiunea de magazin online).

Fii si tu unul dintre utilizatorii activi in PaginaFarmacistilor.ro si bucura-te de serviciile special create pentru nevoile tale!

paginafarmacistilor.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate